22.02.2019 - 24.02.2019 Theater

“On s’en va”, de nieuwste voorstelling van Warlikowski

Omringd door acteurs en actrices van uitzonderlijk niveau, afkomstig van het Nowy Teatr in Warschau, kiest Krzysztof WARLIKOWSKI opnieuw voor Hanokh LEVIN, een van zijn lievelingsauteurs. Zijn eerste ontmoeting met de auteur leidde in 2003 tot de totstandkoming van de voorstelling Kroum, die nog steeds deel uitmaakt van het repertorium. “On s’en va“, nog cynischer, is gebaseerd op de tekst Sur les valises met als ondertitel ‘komedie in acht begrafenissen’.

De gemeenschap die wordt beschreven is ervan overtuigd dat het onmogelijk is daar verder te leven. De personages ervaren een sterke drang naar elders, gevangen als ze zijn, in hun werkelijkheid die wordt ondermijnd door ontgoocheling. De enige bestemming die ze na hun reis zullen bereiken is een weinig heldhaftige dood.

Aan dit universum, dat hem niet vreemd is, voegt Warlikowski nieuwe, recent ervaren emoties toe, en sublimeert hij de ontgoochelde glimlach van Levin. Grote kunst voor een groot podium.PRAKTISCHE INFORMATIE 
>>> Theater van Luik (Place du Vingt Août 16, 4000 Luik) – zie kaart
>>> vrijdag 22 februari – 20u | zaterdag 23 februari – 19u | zondag 24 februari – 16u
>>> 30 | €25 | 12 | 8 | 7 | 5 (tickets zijn online verkrijgbaar)

Voorstelling in het Pools, boventiteling in het Frans


Wyjeżdżamy. Dzisiaj premiera

Dear Followers!Are you ready for a drama like this?

Opublikowany przez Nowy Teatr Czwartek, 14 czerwca 2018


 

van tot
Gepland Theater