6.03.2019 Film

Poolse kleuterfilms – JEF Festival 2019

In de krokusvakantie kan jong en oud de hele vakantie lang terecht op het JEF festival in Antwerpen, Brugge, Gent, Kortrijk, Roeselare en Strombeek-Bever. Je beleeft er de nieuwste jeugdfilms, boeiende masterclasses en spectaculaire workshops. 

JEF Festival Antwerpen: Een compilatie van Poolse kleuterfilms geselecteerd door Cinema in Sneakers, een jeugdfilmfestival uit Polen. De programmator hiervan, Aneta Ozorek, zetelt ook in te professionele jury. Teddy en Papa hebben een geheime missie, het hondje Reksio probeert twee vechtende kippen te verzoenen en de bewoners uit het bos beleven gekke avonturen!
                                                                                                                                   
PRAKTISCHE INFORMATIE 
>>> Zuiderpershuis (Zaal2), Waalse kaai 14, 2000 Antwerpen – zie kaart 
>>> 06.03.2019 | 16:00 – 17:00
>>> Koop Tickets 
 
                                                                                                                                  

Aneta Ozorek is artistiek directeur van KLIK Amersterdam Animatie Festival, filmcurator en onderwijsexpert. Ze heeft 15 jaar ervaring in het organiseren van filmevenementen, educatieve workshops, tentoonstellingen en festivals op de Poolse en Europese markt.

Bovendien is ze Head of Short Section bij CEE Animation Forum (voorheen Visegrad Animation Forum), curator van films bij het Street Art festival in Katowice en programma-adviseur bij Cinema in Sneakers Children and Youth Film Festival in Warschau. Ze is ook de Poolse ambassadrice voor de European Animantion Award en is lid van de European Children Film Association. Daarnaast is ze lid van de jury bij Berlinale, het Odense Film Festival (Denemarken), het Barnefilmfestiwalen (Noorwegen) en Primanima (Hongarije).
                                                                                                                                   

 

Gepland Film