30.04.2019 Muziek

MAZOWSZE | 15 jaar Polen in de EU

Het Pools Instituut te Brussel en de Permanente Missie van Polen tot de Europese Unie nodigen u van harte uit voor een concert van het koor van het Nationaal Volksdans en -zang Ensemble MAZOWSZE om de 15de verjaardag van Polen als lidstaat van de Europese Unie te vieren.


Over MAZOWSZE
Al 70 jaar lang duikt het ballet, koor en orkest van Polen wereldwijd op. Twee miljoen kilometers, meer dan 50 landen en 7000 voorstellingen later is Mazowsze een gevestigde waarde!

Het prestigieuze ensemble MAZOWSZE dat in 1948 ontstond is door de jaren heen een waar scenografisch fenomeen van zang en dans geworden, dat traditie en trends weet te verzoenen en dat de uitvoerders en hun dromen doet schitteren. 

Deze kunstenaars, allen alumni van de grootste ballet- en muziekacademies van het land, stellen een unieke show voor, gekleed in de meest prachtig versierde en handgemaakte  kostuums die de kleuren en het cultureel erfgoed van Polen hoog in het vaandel dragen.


PRAKTISCHE INFORMATIE
>>> Wanneer: dinsdag 30 april 2019 van 17u00 tot 18u00
>>> WaarRaad van de Europese Unie – ATRIUM Justus Lipsius – Wetstraat 175 – 1000 Brussel – kaart
>>> Verplichte en gratis registratie – hier  (passwoord: PL15EU)

Gepland Muziek