8.06.2019 - 9.06.2019 Muziek

Marcin Masecki | Ham Sessions Gent | 8-9 juni 2019

“Dit is hoe de Poolse jazz zich zou hebben ontwikkeld zonder de Tweede Wereldoorlog.”
– Tomasz Lerski, geschiedkundige

De Poolse muzikant Marcin Masecki treedt solo en in trio op met Jerzy Rogiewicz en Piotr Domagalski op 8 en 9 juni 2019 tijdens de Ham Sessions in Gent.

Over Marcin Masecki
Marcin Masecki is een van de meest productieve en eigenzinnige muzikanten van Polen. Hij speelt op alle toetsinstrumenten, componeert voor film en theater, produceert festivals, platen en cureert muzikale evenementen. Zijn fascinerende gedeconstrueerde en experimentele opnames van het werk van Chopin, Bach, Beethoven en Scarlatti vervagen de grens tussen hoge kunst en entertainment, wat zijn handelsmerk is geworden.

Over Ham Sessions
Ham Sessions Gent is een festival met openluchtconcerten in het hart van het historische centrum van Gent. Het besteedt bijzondere aandacht aan uitstekende akoestische, logistieke en technische omstandigheden en streeft ernaar om de ecologische voetafdruk te beperken. Ham Sessions heeft een reputatie opgebouwd als het festival waar de afstand tussen het publiek en de artiesten het kleinst is.

PRAKTISCHE INFORMATIE
Marcin Masecki Solo
>>> Zaterdag 8 juni 2019 om 17u00
>>> Ham Sessions, Ham 12, 9000 Gent – kaart
>>> Meer informatie hier

Marcin Masecki Trio met Jerzy Rogiewicz en Piotr Domagalski
>>> Zondag 9 juni 2019 om 17:00 uur
>>> Ham Sessions, Ham 12, 9000 Gent – kaart
>>> Meer informatie hier

van tot
Gepland Muziek