3.12.2019 Film

Uitverkocht | “Cicha Noc” filmvertoning en discussie

Ter gelegenheid van het 10-jarig jubileum van het Eastern Poland House en de overname van de coördinatie daarvan in 2020 door de regionale vertegenwoordiging van het Warmińsko-Mazurskie Wowoidschap in Brussel, hebben deze laatste en het Poolse Instituut in Brussel het genoegen om de vertoning van de film “Cicha Noc” (“Stille Nacht”) te presenteren, geregisseerd door Piotr Domalewski


De vertoning zal worden gevolgd door een discussie tussen Jowita Budnik (actrice) en Bogumil Osinki (Hoofd van het WARMIA-MASURIA FILM FONDS), geleid door Professor Kris Van Heuckelom (KU Leuven) en gevolgd door een receptie.


Over “Cicha Noc”

Adam (Dawid Ogrodnik) bezoekt onverwacht zijn ouderlijk huis tijdens kerst na een paar jaar in het buitenland te hebben gewerkt. Geen enkel familielid weet van zijn geheime plannen en de echte redenen van zijn bezoek.

> Lees meer hier meer over de film

PRAKTISCHE INFORMATIE
> Waar? Cinema Galeries – Galerie de la Reine 26, 1000 Brussel – kaart
> Wanneer? Dinsdag 3 December 2019 om 18:30
> Taal: originele versie (Pools) met Engelse ondertitels
                     Discussie in het Pools met Engelse vertaling
> De inschrijving is gesloten.

Warmińsko-Mazurskie Voivodeship: https://eastpoland.eu/

Scheduled Film