18.05.2020 Geschiedenis

Eeuwfeest van de verjaardag van paus Johannes Paulus II

Ter gelegenheid van dit belangrijke jubileum zullen wij u de komende dagen via onze sociale netwerken de erfenis van paus Johannes Paulus II presenteren. Dit is een kleine voorvertoning van de tentoonstelling “Johannes Paulus II – de Paus van de Dialoog” die begin juni in de kerk Notre-Dame de la Chapelle in Brussel haar deuren opent. 

Wij nodigen u ook uit om een nieuw platform te raadplegen dat gewijd is aan de nagedachtenis van Johannes Paulus II en zijn belangrijke rol in de interculturele dialoog die onlangs door het Centrum voor de gedachtevorming over Johannes Paulus II is gelanceerd: https://www.centrumjp2.pl/en/

© fot. Marian Hałasa/KUL
© fot. Marian Hałasa/KUL
Scheduled Geschiedenis

Slag om Warschau 1920 – Poolse overwinning

On 15 August 2020 we solemnly celebrate the 100th anniversary of the Battle of Warsaw – a culminating point of the Polish-Soviet War (1919-1920) and one of the most decisive events in the history of Poland, Europe, and the world.
15 08.2020 31 08.2020 Actualiteit, Andere, Geschiedenis