10.05.2021 - 11.05.2021 Theater

TR Warszawa ‘Cząstki kobiety’ / Pieces of a Woman @Kunstenfestivaldesarts 2021

Na de eerste opvoering van het stuk „ Czastki kobiety” (tekst van Kata Wéber, scenografie van Kornél Mundruczó) op 13 december 2018 in het theater TR in Warschau, oogstte “Een vrouw in stukken” seizoenenlang succes. Net als de acteurs, Justyna Wasilewska en Dobromir Dymecki, viel ook het stuk zelf meerdere keren in de prijzen, onder andere voor de Grand Prix tijdens het 12de Theaterfestival Divina Komedia in 2019.   

Het verhaal gaat over een vrouw en een gezin in het Warschau van vandaag. Maja en haar partner, twee gewone jonge mensen, beslissen een gezin te stichten. Maar hun leven verandert compleet als Maja thuis bevalt en haar baby verliest.  

De acteurs zetten elk personage neer met veel expressie en empathie. Ze oordelen niet, ze bekritiseren op geen enkele manier de mensen rond de familietafel. De makers zetten cinematografie in om het realisme in de details vast te leggen. Het ondersteunt het feilloos spel van de acteurs en brengt zo een intiem verhaal.  

Grijp één van de twee kansen om deze theatervoorstelling te zien: op 10 en op 11 mei 2021, telkens van 21u tot 23u30.  

Informatie

Maandag 10 & Dinsdag 11 MAI 2021 / 21:00

Tickets zijn hier verkrijgbaar(5-10 euros) / online / 2h15

Website TR Warszawa

Website Kunstenfetsivaldesarts

Creatie

Regisseur / Productie : TR Warszawa // Regisseur : Kornél Mundruczó  // Tekst: Kata Wéber // Wereldpremière : 18 december 2018, TR Warszawa // Cast : Dobromir Dymecki, Monika Frajczyk, Magdalena Kuta, Sebastian Pawlak, Marta Ścisłowicz, Justyna Wasilewska, Agnieszka Żulewska

Foto’s: Natalia Kabanow

van tot
Gepland Theater