19.10.2021 - 20.10.2021 Andere, Kunst, Programma

The Future of Living @Bozar

Op 19 en 20 oktober 2021 gaat in Bozar een symposium door over de toekomst van Artificiële Intelligentie en de impact daarvan op onze leefomgeving, onze steden, gemeenschappen en cultuur – een toekomst die van AI “onze dichtste buur” maakt. Onderzoekers, ondernemers, creatievelingen en artiesten wisselen hun expertise en visie uit op Artificiële Intelligentie in Europa, waarbij ze onderwerpen als ‘AI en creatieve kunsten’ en ‘wonen in een toekomst met AI’ niet uit de weg gaan.

 

 


www.thefutureofliving.eu

Diensdag 19 &  Woensdag 20 oktober 2021

Info & Tickets here

 https://www.facebook.com/events/491041401967987/”>Facebook event


Hack-à-deux

Gedurende de twee dagen zullen we in Bozar voor de eerste keer en parallel met de conferentie ook een hackaton organiseren, met de titel “Hack-à-deux”: kunstenaars en wetenschappers zullen zich buigen over een multidisciplinaire benadering van de uitdagingen waar we voor staan bij AI.

Het symposium en de hackathon gaan door in het kader van het Sloveens Voorzitterschap van de Raad van Europa en worden georganiseerd met de steun van EUNIC Global. Er nemen ook twee Poolse onderzoekers aan deel: Aleksandra Przegalińska en Dariusz Jemielniak.

van tot
Gepland Andere Kunst Programma