4.06.2022 Andere, Kunst, Programma

Vredesworkshop voor kinderen van 6 tot 12 jaar, geleid door de artiest Marek Kuś in het Atelier 34zero Museum, tegen de oorlog, voor Oekraïne

Op dag en datum gaat in het Atelier 34zero Museum een workshop door van 2 uur voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Kunstenaar Marek Kuś zal het atelier begeleiden. Hij vertrekt van het leitmotiv van zijn werken – silhouetten van mensen in grafietpotlood op panelen van groot formaat – en van de ideeën die hem leiden in zijn werk, zoals vrijheid, individuele vrijheid, vrede en gelijkheid. De deelnemers tekenen elkaars silhouetten op groot papier en kunnen ook contouren inkleuren, die geschilderd zijn door de artiest. Op basis van dit artistiek proces volgt dan een gesprek over de grenzen van individuele vrijheid, tolerantie, vrede en egalitarisme. Da t verloopt volgens het concept van vredeonderwijs (irenologie) van de Noorse socioloog J. Galtung. Het Pools Instituut voorziet bij deze pro-vrede en anti-oorlogsactiviteit voor de deelnemers ook stickers en postkaartjes tegen de oorlog in Oekraïne.


De workshop start om 14u en kost 15 euro.

Plaatsen zijn beperkt ! Aarzel niet om je in te schrijven via:

enfants@atelier34zero.be

+32 (0) 2 428 33 06

Adres: Drève de Rivieren 334, 1090 Jette


🔗 van ons Facebook evenement

Gepland Andere Kunst Programma