25.09.2022 Andere, Programma

Poolse dansers @Brussels Dance Contest

     

Twee Poolse dansers Judyta Pakulska en Maria Salwińska @Brussels Dance Contest

Judyta Pakulska en Maria Salwińska hebben zich gekwalificeerd voor de halve finales op het Brussels Dance Contest. The Brussels Dance Contest is een internationale wedstrijd voor hedendaagse dans solo. Dit jaar stroomden de inschrijvingen binnen van alle kanten: jonge artiesten uit 21 landen stelden zich kandidaat.

De 10 finalisten zullen op het podium van het Cultureel Centrum van Ukkel hun eigen creatie brengen, een choreografie van vijf minuten, voor een jury met dansers en choreografen uit de internationale scène. Dit is voor deze professionele dansers de kans om hun universum, hun gevoeligheid en vooral hun visie op dans en beweging te delen met ons. Op het einde van de avond zal de jury en ook het publiek zijn stem uitbrengen voor de winnaars van 2022.

Finale 2022

27 november 2022

FESTIVAL ANTIGONE

CULTUREEL CENTRUM UKKEL 

Brussels Dance Contest op Facebook en Instagram

Gepland Andere >Programma