27.09.2022 Andere, Literatuur, Programma

Smutny Tuńczyk @ World Championship Poetry Slam 2022 

Het eerste inclusieve Wereldkampioenschap Slam Poetry gaat door in Brussel van 27 tot 29 september 2022


40 kampioenen uit 37 landen van over de hele wereld slammen voor het grootste internationale Slam Poetry Festival van 27 tot 29 september in Brussel. Smutny Tuńczyk treedt op in de halve finales op 27 september om 19u30. De finales kan je volgen via live stream, zodat je van thuis uit kan stemmen op je favorieten, of je kan tickets kopen en het event bijwonen in Brussel. 

Tickets  hier
World Championship Poetry Slam 2022 op Facebook en Instagram


Smutny Tuńczyk (Sad Tuna), Wojciech Kobus (1994) is opgleid als Pools filoloog. Hij is winnaar van het vierde Polish Slam Poetry Kampioenschap en co-creator van de website ucztagrudniowa.pl. Hij nam het album “Wszystko będzie dobrze” (Alles komt goed) op met de band Willa Kosmos en is actief als animator in de Stichting Fundacja KulturAkcji in Poznań.

Gepland Andere >Literatuur >Programma