30.11.2022 Film, Programma

Projectie van de film “Wyzwanie” in samenwerking met het regionaal bureau van de voivodship Warmia-Mazury

Het Regionaal Bureau van de voivodship Warmia-Mazury en het Pools Instituut organiseren een exclusieve vertoning van de film « Wyzwanie » in Brussel, in aanwezigheid van de acteurs Rafał Królikowski, Aleksandra Popławska en van de marshal van de organiserende regio, de heer Gustaw Marek Brzezin.

« Wyzwanie » is een detective van de regisseur Maciej Dutkiewicz. De film is klassiek opgebouwd, volgens de regels van het genre, vol spanning. Interessant is de manier waarop het plot verschillende wendingen neemt. Het accent ligt op de dialogen, het muzikaal kader en universele waarden, zoals vriendschap en het ontdekken van de vaderband.

De plaatsen waar de film werd gedraaid, spelen een bepalende rol in de film. De kwaliteiten van de regio Warmia-Mazury worden sterk ingebed in de film, als was het een vorm van promotie. Van de 20 draaidagen in de zomer van 2019 werkte de ploeg  er 14 in de regio Warmia-Mazury, onder meer in Morąg, Świerkocin, Olsztynek en Olsztyn.


📍Cinema Galeries, 30 november 2022
Om deel te nemen aan dit event, schrijf je in voor 25 november via:
m.wasilenko@warmia.mazury.pl


Programma van het event:

18u30 : Aanmelding gasten
19u00 : Filmprojectie (Pools, Engelse ondertitels)
20u30 : Gesprek met Rafał Królikowski, Aleksandra Popławska en Gustaw Marek Brzezin.
Moderator Bogumił Osinski.
21u00 : Receptie


Gepland Film Programma