24.05.2023 - 4.06.2023 Actualiteit, Muziek

CONCERTS: Alameda in België

In het kader van hun Europese tournee zal het toonaangevende Poolse onafhankelijke muzikanten collectief ALAMEDA twee concerten in België geven. Op 26 mei treden ze op in Kinky Star Ghent Club in Gent, waar twee speciale audiovisuele vertoningen op het programma staan ter gelegenheid van de 550e geboortedag van de beroemde Poolse astronoom Nicholas Copernicus: Solar System Vo.1: Heliocentric (2023) en Whispers of Stars – Voices of the Cosmos (2022). Op 3 juni treden ze op in Les Ateliers Claus in Brussel.

26 mei, 20:00 | Muziekcentrum Kinky Star in Gent
3 juni, 20:30 | Les Ateliers Claus in Brussel

De Belgische tournee van Alameda wordt ondersteund door het Pools Instituut Brussel.

Kom naar het evenement in Gent

van tot
Gepland Actualiteit >Muziek