11.09.2023 Actualiteit, Kunst, Programma

We bedanken iedereen heel hartelijk voor een geweldige tijd op het BD Comic Strip Festival 2023!

Tussen 8 september en 10 september 2023 hadden we opnieuw het genoegen om deel te nemen aan het BD Stripfestival. Het was een fantastische ervaring vol kunst en creatieve uitwisseling.

We presenteerden een digitale tentoonstelling “Hedendaagse Poolse Strips: Stefaniec & Truściński” en afdrukken op groot formaat van onze twee gasten, Wojciech Stefaniec en Przemysław “Trust” Truściński.

We namen ook deel aan een debat “Strips en Videospellen: Przemyslaw ‘Trust’ Truściński & Nicolas Keramidas” geleid door Thierry Tinlot. We boden workshops aan voor kinderen en tieners onder leiding van onze kunstenaars, waar ze samen hun creatieve verbeelding konden verkennen. Het programma omvatte ook live teken-sessies en boeksigneersessies. Gedurende het festival was er een ruime selectie van Poolse strips te koop op onze stand.

We willen onze kunstenaars bedanken voor hun uitstekende werk, ondanks de hitte. Het was geweldig om hen persoonlijk te ontmoeten en te zien tekenen. We willen ook onze dank uitspreken aan Paweł Timofiejuk van Timof Comics voor zijn deelname en het brengen van de beste Poolse stripboeken naar onze stand.

En tot slot, een oprecht dankwoord aan alle bezoekers voor de inspirerende gesprekken die we samen hadden.

Dit alles zou niet mogelijk zijn zonder onze partners: Visit.Brussels, Polskie Stowarzyszenie Komiksowe, Instytut Książki, Scratch Books, Editions de la Cerise.

Tot volgend jaar!

 

Gepland Actualiteit Kunst Programma