8.12.2023 - 9.12.2023 Actualiteit, Andere, Programma

Conferentie: The Future of Living 2023 – Human, All Too Human

De evenementenreeks “The Future of Living (with AI)” gaat in op de raakvlakken van kunstmatige intelligentie met het leven, de cultuur en de samenleving van de mens. Ze brengt verschillende experts samen om de impact en toekomstige mogelijkheden van AI te bespreken, met de nadruk op ethische, sociale en culturele overwegingen.

Dit jaar maakt het evenement onder leiding van Lucía García een reis door „Human, All Too Human”, waarbij de nadruk ligt op de steeds genuanceerdere en complexere aard van de integratie van AI in menselijke contexten.

Beleef twee dagen van baanbrekende discussies, innovatieve keynotes en creatieve optredens in het hart van Brussel. Verdiep je in de achtergronden en inzichten van de gewaardeerde deelnemers die het gesprek over AI aanzwengelen. Van baanbrekende onderzoekers tot innovatieve kunstenaars, iedereen draagt een uniek perspectief bij.

Tijdens de tweede dag van het evenement is er een paneldiscussie met de titel “AI and Art: the Struggle” met Michal Gulik, een Poolse expert die door het Poolse Instituut is uitgenodigd om deel te nemen.

The Future of Living 2023 – Human, All Too Human
8 en 9 december 2023

Dag 1: iMAL | Koolmijnenkaai 30 Quai des Charbonnages, 1080 Brussel | Tickets
Dag 2: Bozar | Ravensteinstraat 23, 1000 Brussel Tickets

Meer info & volledig programma

van tot
Gepland Actualiteit Andere Programma