13.03.2024 Actualiteit, Muziek, Programma

Concert: Hania Rani in Luik

Ze is één van de markantste figuren van het moderne neo-classicisme, en maakte dit voorjaar een comeback met de single “Hello”. Vandaag brengt Hania Rani haar nieuwe album ‘Ghosts’ uit, dat ze ons komt voorstellen met een reeks Europese concerten, waaronder een passage in België. Afspraak met een bijzondere artieste, op 13 maart 2024 op het podium van OM, de gloednieuwe concertzaal in Luik!

Zelden was de klank van een piano zo delicaat en ontroerend als onder de getalenteerde vingers van Hania Rani. Zij combineert klassieke muziek met een onweerstaanbare drang om te breken met alle regels, en groeit stilaan uit tot een modern, minimalistisch en bovennatuurlijk icoon. Afkomstig uit Gdańsk, heeft de jonge Hanna Ranizewska altijd een brede horizon omarmd. 

Vandaag verrast Hania ons opnieuw met ‘Ghosts’. Ontdek een kosmisch en wonderbaarlijk universum van oneindige schoonheid, niet te vergelijken met gelijk welke andere concertervaring!

Hania Rani
13 maart, 20:00
OM

Quai Louva 1, 4102 Seraing

Meer informatie | Tickets

Gepland Actualiteit Muziek Programma