26.10.2015 - 30.10.2015 Kunst

Muurschildering

Tijdens de laatste week van oktober komen de Poolse grafische kunstenaars Jacek ZDYBELAleksandra LECH en Rafał ROSKOWIŃSKI van de School voor Muurschilderingen uit de Poolse stad Gdańsk, naar Gent. Ze zullen een grote muurschildering aanbrengen op de buitenmuur van de feestzal ‘Cocteau’ in het hartje van de stad. Deze muurschildering zal samen met enkele studenten van het School of Arts KASK uitgevoerd worden. U kan onze kunstenaars van maandag 26 oktober tot donderdag 29 oktober live aan het werk zien in Gent!

+++ Plechtige inhuldiging van de muurschildering op donderdag 29 oktober van 15u tot 18u aan zaal Cocteau!! Ontmoet de kunstenaars bij een gezellige receptie.

+++ Bekijk het werk van de School voor Muurschilderingen uit Gdańsk

Praktische informatie
>>> Feestzaal Cocteau (Jan Palfijnstraat 17, 9000 Gent) – zie kaart
>>> maandag 26 oktober tot donderdag 29 oktober


Links

van tot
Gepland Kunst