17.02.2019 Literatuur

Wojciech Chmielarz op de 50ste Foire du Livre

Dit jaar zal de Brusselse Foire du Livre voor de 50ste keer georganiseerd worden, en net zoals vorig jaar is ook in 2019 Polen aanwezig op de Franstalige boekenbeurs! Samen met enkele partners van EUNIC zal je ons kunnen vinden op het Place de l’Europe, waar niet enkel tal van interessante panelgesprekken en debatten zullen plaatsvinden, maar waar je ook kan rondsnuisteren in boeken uit verschillende Europese landen, en ze in hun oorspronkelijke en vertaalde (Frans, Engels en Nederlands) kan ontdekken!

Het Pools Instituut in Brussel heeft de Poolse schrijver en journalist Wojciech CHMIELARZ uitgenodigd naar de Foire du Livre. Hij zal er op zondag 17 februari om 11h deelnemen aan een panelgesprek over het genre van de misdaadroman, samen met de Italiaanse schrijver Gesuino NEMUS en de Canadese Andrée A. Michaud.

Meer informatie over de programmatie van de beurs volgt nog.PRAKTISCHE INFORMATIE
>>> Tour en Taxis (Havenlaan 86C, 1000 Brussels) – zie kaart
>>> donderdag 14 februari > zondag 17 februari 2019
>>> Gratis toegang

Andere praktische informatie vind je HIER

De site van de Foire du Livre


 

Gepland Literatuur