3.04.2019 - 30.04.2019 Andere

Polonista Programme for Students of Polish Studies 2019

KANDIDATENOPROEP
Het Polonista Programme for Students of Polish Studies aanvaardt kandidaturen t.e.m. 30 april 2019. Het programma biedt studiebeurzen aan voor buitenlandse studenten in Poolse filologie of Slavistiek. De geselecteerde kandidaten krijgen de kans om een of twee semesters te studeren in een Poolse universiteit naar keuze.

WIE KAN ZICH KANDIDAAT STELLEN?
Het programma richt zich tot buitenlandse studenten die Poolse filologie studeren of ingeschreven zijn voor Poolse opleidingsonderdelen in het kader van studies Slavistiek (inbegrepen de Poolse taal, cultuur en algemene kennis over het land.)

WAAROM DEELNEMEN AAN HET POLONISTA PROGRAMMA?
De NAWA studiebeurs geeft studenten de kans hun interesse in Poolse studies vrij te ontwikkelen door hun Poolse taalbeheersing te verbeteren, deel te nemen aan lessen en hoorcolleges in overeenstemming met hun studiecurriculum, onderzoek te voeren, wetenschappelijke projecten uit te werken of nog materiaal te verzamelen in de HEI bibliotheken en archieven voor het opstellen van een wetenschappelijke publicatie of thesis.

KANDIDAATSTELLING
Kandidaturen voor het programma kunnen t.e.m. dinsdag 30 april 2019 elektronisch worden ingezonden via het ICT platform op de website van NAWA 

_______________
PRAKTISCHE INFORMATIE
>>> Deadline: dinsdag 30 april 2019
>>> Meer informatie hier
>>> Stel je kandidaat via het online platform hier
van tot
Gepland Andere