3.05.2019 Andere

Kamil Kuchta | International Days 2019

De Arteveldehogeschool in Gent heeft Poolse ondernemer Kamil Kuchta uitgenodigd om te spreken op vrijdag 3 mei 2019 tijdens de International Days. Dit evenement biedt de kans aan studenten in (internationaal) bedrijfsmanagement om in contact te komen met ervaren ondernemers waar ze praktische kennis van kunnen leren. Kamil Kuchta zal, vanuit zijn eigen ervaring en succes in Polen en de Verenigde Staten, alles uit de doeken doen over hoe men een onderneming moet financieren.  De manier waarop een ondernemer een project financieert is een van de meest cruciale factoren die het succes van een bedrijf op lang termijn kan beïnvloeden. Tijdens zijn presentatie zal Kuchta een hoop praktische tips en advies geven over de verschillende financieringsbronnen waaruit kan worden geput, maar ook over hoe men professionele contacten met investeerders moet onderhouden.


Over Kamil Kuchta
Kamil Kuchta heeft tien jaar ervaring in productontwikkeling en het ontwerpen, bouwen en beheren van consumptiegoederen. Hij heeft meerdere bedrijven successvol van nul opgebouwd tot beursintroductie of overname, zowel in Europa als de Verenigde Staten. Kuchta heeft ervaring in bedrijfsmanagement van teams tussen 5 en 150 werknemers. Kuchta is een visionaire en innoverende ondernemer die steeds nieuwe consumptiegoederen ontwikkelt en is ook erkend als expert in het opbouwen van modellen voor het genereren van inkomsten.


Over de Arteveldehogeschool
De Arteveldehogeschool is een expertisecentrum voor onderwijs, onderzoek en dienstverlening, waar studenten, medewerkers en strategische partners in een stimulerende omgeving samenwerken.

De studenten en medewerkers ontwikkelen hun talenten tot competenties in een toekomstgerichte en internationaal georiënteerde hogeschool.

De hogeschool leidt professionals op die door creativiteit, innoverend denken en ondernemingszin in staat zijn grenzen te verleggen.

De Arteveldehogeschool streeft excellentie en duurzaamheid na, en wordt hierin gedragen door haar medewerkers.

De Arteveldehogeschool neemt haar maatschappelijk engagement op, geïnspireerd vanuit het christelijk waardenkader.

Gepland Andere