24.08.2019 - 25.08.2019 Andere

Poolse spellen op het Brussels Games Festival

Het Pools Instituut Brussel nodigt u uit om de speelse kant van Polen te komen ontdekken aan de hand van een selectie Poolse gezelschapsspellen (in het Pools, Engels of Frans) tijdens de zevende editie van het Brussels Games Festival.

We stellen u bordspellen voor die u nog nooit eerder in België heeft gezien en die rechtstreeks uit Polen komen, evenals Poolse spellen die al bekend zijn bij het Belgische publiek. Onder de aangeboden spellen vindt u Kolejka, Reglamentacja, Miś Wojtek, 303, 111, 7 Obrona Lwowa, 7, …                                                           

Neem uw familie en vrienden mee en speel één of twee spelletjes samen met ons! We kijken ernaar uit om u daar te zien.

Hartelijk bedankt aan het Pools Instituut in Parijs en het IPN (Institut of National Remembrance) voor hun steun.


PRAKTISCHE INFORMATIE
>>> Wanneer: van 24 t.e.m. 25 augustus 2019 (11:00 – 20:00 / 11:00 – 19:00)
>>> Waar: Stand A – 16 (Wereldspellen) Jubelpark – kaart
>>> VRIJE INGANG!
>>> Meer informatie hier

            

van tot
Gepland Andere