24.09.2019 - 12.11.2019 Andere

11e editie van de Polak Roku competitie

Wij nodigen je uit om deel te nemen aan de 11e editie van de “POLAK ROKU” competitie.

  • De deadline voor het aanmelden voor de competitie, zowel elektronisch als per post, is 12 oktober 2019.
  • Stemmen vindt plaats van 18 oktober 2019 tot 31 oktober 2019.
  • De bekendmaking van de winnaars zal plaatsvinden op 12 november 2019 tijdens het officiële gala ter afsluiting van de 11e editie van de “POLAK ROKU” competitie.

 Aanmelden

Over de POLAK ROKU competitie

De”POLAK ROKU” competitie is het grootste promotie evenement voor de Poolse gemeenschap in België. Het is bedoeld om Polen te belonen, die een positief beeld van Polen in België creëren. Het evenement wordt officiëel georganiseerd door de Ambassade van Republiek Polen in België en de Raad van de Poolse Gemeenschap in België. De missie van de competitie is het presenteren van het succes van de Polen en de erkenning die zij in de Belgische gemeenschap op sociaal en professioneel gebied hebben gekregen. De competitie zal afgesloten worden met een gala avond ter ere van de Polen die, terwijl zij in de Belgische omgeving integreerden, hun culturele roots niet zijn vergeten. 

 

van tot
Gepland Andere