31.10.2019 Andere

Stem voor Pool van het Jaar in België

 

De competitie “Pool van het jaar in België” is het grootste promotie evenement voor de Poolse gemeenschap in België. De hoofdgedachte is Polen die actief meewerken aan een positief beeld van Polen in België te belonen. De officiële organisator van de XI editie van de competitie is de Ambassade van Republiek in Polen in het Koninkrijk België en de Raad van de Poolse Diaspora in België, in samenwerking met organisaties zoals: Polish Expat Network Belgium, Emigratie Project en het Centrum voor Poolse Taal en Cultuur – Daskalia.

De missie van de competitie is het presenteren van de successen van Polen en de erkenning die zij kregen in de Belgische gemeenschap op professioneel en sociaal gebied. De competitie eindigt met een avond gala ter ere van het werk van de Polen. 

Stem voor Pool van het Jaar tot 31.10.2019 hier

Gepland Andere