2.11.2020 - 6.11.2020 Andere

International Internet Governance Forum 2020 in Polen

We zijn erg enthousiast om aan te kondigen dat Polen het 15de International Internet Governance Forum (IGF) zal organiseren, dat op 2-6 november 2020 in Katowice zal plaatsvinden! 


Tijdens dit forum zullen gezamenlijk de belangrijkste beslissingen worden genomen over de toekomst van het internet – de ontwikkeling en verdere werking ervan. De onderwerpen die in de hoofdstad van Silezië worden besproken, hebben betrekking op alle netwerkgebruikers.

Vandaag al kun je betrokken raken bij de voorbereiding van het IGF2020-programma en lid worden van evenementen.

Waar zullen we het over hebben tijdens de conferentie van november? Het is ook aan jou!

Je kunt voorstellen indienen voor sessies, workshops, panelen en andere evenementen in het kader van de zogenaamde dag 0 (d.w.z. 2 november). Heb je een idee? Vul het formulier in dat beschikbaar is op https://www.gov.pl/web/igf2020-pl/wszystkie-rece-na-poklad-tworzymy-program-igf2020
en stuur het uiterlijk 15 april terug naar igf2020@mc.gov.pl

Wat is IGF?
Sinds 2006 georganiseerd onder auspiciën van de VN, brengt het VN-Internet Governance Forum de vertegenwoordigers van vijf gemeenschappen – bedrijfsleven, politieke, academia, NGO ‘ s en technische organisaties – die interesse hebben in elektronische media, digitale economie, toegankelijkheid, cyberveiligheid , mensenrechten op internet en mediaonderwijs.

Voor meer informatie: https://www.intgovforum.org/multilingual/
van tot
Gepland Andere