1.02.2021 - 31.07.2021 Andere

Met Pools naar de wereld [Z językiem polskim w świat]

De cyclus “Z językiem polskim w świat” is een multimediaproject dat bestaat uit 20 lezingen die zijn uitgezonden door de Poolse Radio in het Buitenland [Polskie Radio dla Zagranicy] en zijn internationale partners: Radio Polonia in Toronto, Fairchild Radio Group in Canada, Radio znad Wilii, Poolse Radio Lviv.

Het project heeft tot doel de Poolse taal in binnen- en buitenland te promoten en het grote publiek vertrouwd te maken met de activiteiten van het Nationaal Agentschap voor academische uitwisseling [NAWA].

De audities zullen in het Pools, Engels en Duits beschikbaar zijn.

Meer informatie is te vinden op de website van NAWA en ook de archieven van Polskie Radio dla Zagranicy.

 

van tot
Gepland Andere