19.05.2022 - 31.12.2022 Andere

Solidair met Oekraïne en tegen de oorlog

Het Pools Instituut van Brussel heeft grafische voorwerpen zoals postkaartjes, pins en posters gemaakt voor Oekraïne en tegen de oorlog. Bij events delen we deze uit om de boodschap van solidariteit met Oekraïne kracht bij te zetten.

Deze postkaartjes werden gecrëerd op basis van posters van J. Staniszewski en van vele andere artiesten. Ze zijn gratis te bekijken en mee te nemen bij de ingang van het Pools Instituut. Op de achterkant van deze kaartjes vind je informatie over hulpacties voor Oekraïne. Er werd ook een bord opgehangen met daarop de vlag van Oekraïne en Polen, het symbool van de vrede en de slogan «Stand With Ukraine ».

Beata Śliwińska, Serce Ukrainy (Heart of Ukraine)

Zuza Miśko, No War (in Ukraine)

Jacek Staniszewski, Wojna (War)

Adela Madej, Stand With Ukraine

Jacek Staniszewski, Shout for Ukraine

      

 

 

van tot
Gepland Andere