3.03.2023 - 14.05.2023 Actualiteit, Andere, Programma

Internationale wedstrijd Copernicus – Sterrenbeelden

In 2023 valt de 550e geboortedag van Nicolaus Copernicus, een van de grootste vertegenwoordigers van de Renaissance, een wereldberoemde Poolse astronoom en de grondlegger van het heliocentrische model.

Ter gelegenheid hiervan organiseert het Nationaal Centrum voor Cultuur Polen een internationale wedstrijd voor een ruimtelijke installatie in de open lucht. De wedstrijd is bedoeld voor ontwerpers en ontwerpgroepen in Polen en daarbuiten. Ze heeft tot doel de persoon en het werk van Nicolaus Copernicus uit te beelden.

De organisatoren willen hedendaagse kunstenaars en ontwerpers aanmoedigen om zich te laten inspireren door de geschiedenis en tradities van de Poolse cultuur en wetenschap en om creatieve oplossingen te zoeken op het gebied van tentoonstellingsontwerp, met bijzondere aandacht voor ruimtelijke installaties in de open lucht die gericht zijn op een breed publiek.

Deadline voor het indienen van werk: 14 mei 2023

Meer info : Nationaal Centrum voor Cultuur Polen

van tot
Gepland Actualiteit >Andere >Programma