14.12.2018 - 16.12.2018 Andere

POLSKA Food Festival – de Poolse keuken in Brussel!

De allereerste editie van het POLSKA Food Festival wordt georganiseerd door de Permanente Vertegenwoordiging van de Republiek Polen bij de EU tijdens het weekend van 14-16 december 2018. Het project wordt gerealiseerd in samenwerking met verschillende partners, waaronder het Poolse Ministerie van Landbouw, het Nationale Centrum voor Landbouwondersteuning, het Pools Cultureel Instituut, de Poolse Toeristenorganisatie en het East Poland House in Brussel.

Het doel van dit evenement is de promotie van Poolse voedselproducenten en de presentatie van gecertificeerde streekproducten uit de verschillende Poolse regio’s. POLSKA Food Festival is een unieke beleving die je laat kennismaken met het beste wat Polen op culinair vlak te bieden heeft.

PRAKTISCHE INFORMATIE
>>> Autoworld (Jubelpark 11, 1000 Brussel) – zie kaart
>>> vrijdag 14 december > zondag 16 december 2018>>> gratis toegang

Ontdek het volledige programma van het festival

van tot
Gepland Andere