3.04.2020 - 30.04.2020 Andere

Laat de Poolse cultuur deel uitmaken van uw dagelijks leven!

Om deze periode van opsluiting wat vrolijker te maken, hebben we een selectie van culturele voorstellen voor u voorbereid: van toneelstukken, tot museumbezoek, tot films of activiteiten voor kinderen, iedereen zal iets interessants vinden! 

1. Museum POLIN, het Museum van de Geschiedenis van de Poolse Joden, heeft een speciale selectie gemaakt van bezoeken aan tentoonstellingen, podcasts en audiovisuele opnames die u in staat stellen om hun werk online te ontdekken op een reguliere basis.

2. TR Warszawa nodigt u uit om het toneelstuk “Inni Ludzie” [Other Pepole] te zien, als onderdeel van het “Blijf thuis, verlaat het theater niet!” programma. Afspraak op 4 april om 19.00 uur op het Facebook-account van TR Warsawa!

“Other People” geregisseerd door Grzegorz Jarzyna is een succesvolle voorstelling van TR Warszawa – gebaseerd op een gedicht van Dorota Masłowska, een van de belangrijkste Poolse schrijvers van de jonge generatie. Het is een verhaal over de Poolse samenleving, waar de menselijke band wordt verbroken. Het stuk is een reflectie op Polen in de drie decennia na de transformatie, gezien door de ogen van een schrijver van de jaren ’80 generatie. 

3. Studio Filmów Rysunkowych W Bielsku Białej : Voor de jongste en hun ouders die terug willen naar de jeugd: ontdek de meest beroemde Poolse tekenfilms dankzij het Youtube kanaal van Studio Filmów Rysunkowych van Bielsko-Biała. Een moment van ontspanning gegarandeerd voor de hele familie. U zult in staat zijn om uw kinderen te tonen emblematische tekens zoals Bolek en Lolek, Baltazar Gąbka, Reksio en nog veel meer!

4. Vind de mooiste films van de Poolse klassieke bioscoop met het Youtube Studio TOR-kanaal. Zo is er bijvoorbeeld The Amateur (Amator), een Poolse film van Krzysztof Kieślowski, geproduceerd in 1979.

 

van tot
Gepland Andere