9.10.2020 Bez kategorii Zita Folkets Bio, Birger Jarlsgatan 37, Stockholm

Samtal med regissören Hubert Patynowski

Varmt välkommen till samtal med specialgäster på årets Kinoteka Stockholm:


Hubert Patynowski

Fascineras av rap, absurd teater och spaghettiwestern. Hans röst är en av de mest uttrycksfulla i polsk film under de senaste året. Regissör, manusförfattare, filmfotograf, skapade video och reklam. tidigare verksam i reklambranschen. Slog igenom med debutfilmen  ”Nie zmieniaj tematu” / ”Don’t change the subject” var ett genombrott inom kortfilmsgenren.

Samtal: fredag 9 oktober 2020 kl 19.00 på Zita Folkets BioKINOTEKA STOCKHOLM | OM KINOTEKA | PROGRAM
Scheduled Bez kategorii
Zita Folkets Bio, Birger Jarlsgatan 37, Stockholm Map

Studieresan del två- i Stanisławas fotspår, i

Johanna Söderlund, Henrik Norrthon och Polska Institutets direktör Pawel Ruszkiewicz åker runt i Polen. I de fyra filmerna som kommer att presenteras får du se hur Polen hjälper Ukraina och hur ukrainare bor i Tarnów och Leszno.
30 05.2022 10 06.2022 Aktuellt, Bez kategorii, Galleri