15.09.2021 - 19.09.2021 Evenemang, Film, Konst, Musik

3:e upplagan av We Do Festival i Oslo

Varmt välkomna till den 3:e upplagan av festivalen We Do Festival - Polish Festival of Contemporary Arts & Culture i Oslo som består av en rad olika workshops, konstupplevelser, filmvisningar och konserter under fem dagar! Årets upplaga har ett tema som heter Tolerans och Jämlikhet.

Under festivalen kan Osloborna interagera med polsk kultur: film, musik, konst, performance, mat och formgivning. Idén är att skapa mötesplatser där en internationell dialog kan uppstå. Festivalens syfte är att skapa intresse för polsk kultur och motverka stereotypa bilder av polacker i Norge.


Inträdet är fritt! 

Kolla in det här programmet.

Mer information om festivalen: www.wedo.no


Festivalen arrangeras av Transcultural Arts Production (TrAP) och Żaneta Kruszelnicka i samarbete med Polska institutet i Stockholm.

from to
Scheduled Evenemang >Film >Konst >Musik

KÄRLEK, UPPROR OCH ROSMARIN: polsk-svensk musikafton 🗓

Cecilia Dalby Pedersen (sång) och Marcin Dominik Gluch (piano) har samarbetat med varandra i över 10 år och gett konserter både i Sverige och Polen. Nu bjuder de på en stämningsfull och upplyftande afton med pianomusik, sånger, opera och poesi från 1800-talet och det tidiga 1900-talet, en unik blandning av polska och svenska tonsättare, representanter av både romantiken och modernismen.
25 09.2022 Evenemang, Galleri, Musik

Om Kinoteka 2022 🗓

Den 13:e upplagan av polska filmfestivalen Kinoteka Stockholm, som arrangeras av Polska institutet, äger rum den 2-4 september 2022 på Zita Folkets Bio. Varje år presenterar vi ett urval av nya polska spelfilmer, intressanta dokument och klassikerpärlor.
02 09.2022 04 09.2022 Evenemang, Film

Samtal med skådespelaren Piotr Głowacki 🗓

Varmt välkommen till samtal med specialgäster på årets Kinoteka Stockholm.
02 09.2022 Evenemang, Film